Strikkere søges

'Kantmaskerne i Syd' strikker til udsatte i Danmark, og de søger flere strikkere på tværs af kommunegrænser.

Garnet er gratis og kan afhentes i Haderslev den 2. lørdag i måneden, efterfulgt af social hygge og mulighed for køb af beværtning.

Se mere her eller tag kontakt til frivilligcenteret, så bliver du guidet videre

Vi søger spisevenner

Har du lyst til at bidrage til livsglæde for en ældre medborger i dit nærmiljø? Det kan du gøre ved at blive spiseven.

I aftaler med hinanden, hvornår det passer jer. Du kan få maden betalt, eller I kan vælge at lave maden sammen selv.

Det kan også være, at du kender én, der kunne have glæde af at få en spiseven?

Kontakt frivilligcentret for at høre nærmere.

selskab skaber appetit

Besøgsvenner

I hele Tønder Kommune, sidder en lang række borgere alene. Kunne du tænke dig at besøge en medborger i ny og næ og dermed hjælpe med at minimere ensomhed og isolation?

I kan f.eks. tage en gåtur, en kop kaffe, en køretur eller se en film - mulighederne er mange, og der er grundlag for gode oplevelser for både dig og borgeren.

Kontakt frivilligcentret for at høre nærmere.

SoMe - assistance.

10.02.22 - Er du god til SoMe og har lyst til at øve dine kompenetcer evt mens du er under uddannelse? Frivilligcenteret ønsker bedre formidling af hvem vi er, hvad vi hjælper med og hvad vi tilbyder. Men også en bedre opsætning og visuel formidling.

Det er ikke vigtigt, hvornår på dagen du ville kunne hjælpe. Vi søger fotograf og content & branding. Tag kontakt til kontoret på 60247300.

Stolegymnastik instruktør.

A93 kunne rigtig godt bruge dig til instruktør til stolegymnastik.

A93 er en forening for personer med senhjerneskade. De søger en eller flere frivillige, til at være instuktør til deres stolegymnastikhold. Det sker torsdage fra kl 17 - 18, i Tønder Hallerne. Kan du tænke dig at gøre en stor forskel for mennnesker med senhjerneskade, er der brug for dig. 

Varmestuen i Tønder søger frivillige

Varmestuen iTønder holder åbent alle tirsdage, torsdage og søndage fra kl. ca. 17.00 til 20.00. Varmestuen spiser sammen med brugere med behov for det gode fællesskab og nogen at spise sammen med. Har du lyst til at være noget for andre og bruge et par timer hver uge eller efter aftale, så kontakt enten Frivilligcenter Tønder eller Thomas Bødker på tummes@gmail.com. se mere på www.varmestuen.nu 

Retshjælpen ved KFUM's

Retshjælpen drives af KFUM's Sociale Arbejde og har eksisteret siden 2012. Formålet med rådgivningen er, at hjælpe udsatte mennesker med juridiske sager, der er uoverskuelige for dem eller blot give gode råd.

AT VÆRE FRIVILLIG - Som frivillig juridisk rådgiver er du enten cand.jur eller stud.jur. samtidig med, at du har lyst til at gøre en forskel for andre mennesker, der har det svært. Man skal kunne afsætte to timer hver anden uge, der passer ind i dit skema.

Du tilbydes tryg oplæring samt intern uddannelsesdag, der vil klæde dig på, til at arbejde som frivillig rådgiver. Derudover vil I blive tilbudt løbende frivillige kurser.

Kontakt Sandra Haxgart  -  mail: shax@kfumsoc.dk - Mobil: 24 84 04 87


Lungeforeningen søger sekretær

Når lungeforeningen /lungenetværket i Tønder kommune holder møder, er der brug for hjælp til at skrive referat m.m  

har du lidt tid i ny og næ og falder det dig nemt at trække essensen ud af sammenhængen, så er der brug for dig. Tag kontakt til os i Frivilligcenter Tønder og hør nærmere 

Lungenetværket Tønder / Toftlund søger fysioterapeut / igangsætter til stolegymnastik

Lungenetværket har brug for igangsættere til deres stolegymnastik i hhv. Tønder (om mandagen) og Toftlund (om torsdagen). Er du fysioterapeut eller mener du, at du kan undervise i stolegymnastik for en gruppe med KOL? så kontakt os i Frivilligcenter Tønder og hør nærmere